Lees hier ervaringen van onze klanten

Alleen klanten kunnen hier een bericht plaatsen. Heb je vragen, gebruik dan het contactformulier.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 17 plus 12 is gelijk aan

Justien: Lay Out PhD

Gastenboek

Ik heb Isabel gecontacteerd om een grafisch ontwerp te maken voor mijn doctoraal onderzoek. Uiteindelijk heeft Fotogek ook de verdere lay-out verzorgd en een passende uitnodiging ontworpen. Mijn algemene ervaring is zéér positief, vooral omdat ze weinig vrijheid kreeg in wat ik wou. Het is vaak moeilijk om iemand met een artistiek beroep bij uw eigen visie te houden en hen toch creatief voldoende vrij te laten. Ik vond dit evenwicht perfect bij Fotogek en heb reeds veel positieve reacties gekregen van zowel "de leek" als "mijn collega's". Doorheen het proces is er weinig aangepast moeten worden aangezien men zeer goed wist wat ik verwachtte en wou. De service was snel en verzorgd. Een echte aanrader voor grafische ontwerpen.


21 juli 2017
Isabelle: Fotoshoot

Op dinsdag 13 juli 2015 was mijn fotoshoot. Dit was voor mij een eerste kennismaking om een foto reportage van mezelf te maken.
Het moest een prikkelende, sensuele en sexy shoot worden en dat is het ook geworden. Naar het voorbeeld van de Nina reportage van Ella Leyers.

In het begin was het een beetje onwennig maar Isabel stelde mij direct op mijn gemak en naarmate de shoot vorderde ging alles heel vlot.
Het resultaat is geweldig!
Ik ben super fier op mezelf dat ik dit heb durven doen. 
Isabel heeft alles mooi gebundeld in een portfolio.
Ik ben bereid om een nieuwe shoot te doen maar dan eens in de open natuur.

Groetjes Isabelle


04 april 2016
Monique: Kleinkinderen

De foto's van de kleinkinderen hebben mij echt aangegrepen.
Het album is perfect gemaakt. Echt vakwerk.
Een dikke proficiat aan Isabel.
Succes!!!


13 maart 2016
Nathalie: Zeer tevreden

portret boudoir 022Het waren super gezellige uurtjes die we samen beleefd hebben. We hebben goed gelachen en voelden ons zeer op ons gemak. Het resultaat was super.

Zeker voor herhaling vatbaar.


12 maart 2016
Powered by Phoca Guestbook

Hootkoetuur Webdesign