Fotograaf Wetteren IsabelHallo, ik ben Isabel,

Ik studeerde fotografie aan St-Lucas in Gent. Ik ben in de "Publiciteits-fotografie" gestart, daarna ben ik overgestapt naar de "Fotokunst". Na een studie van 4 jaar ben ik met glans afgestudeerd. Dit was tevens het moment van de overgang van analoge fotografie naar de digitale fotografie nu, daarop besloot ik Photoshop te leren kennen. Ik volgde toen een cursus 'Photoshop' in het KISP te Mariakerke. Ook daarin ben ik goed geslaagd.

Ik heb tijdens en na mijn opleiding steeds in de fotografie gewerkt. Fotozaken zoals 'Foto Bonamie' uit Sleidinge en 'Foto Lim' uit Destelbergen hebben me gesterkt in mijn passie.

Van 2001 tot 2007 heb ik gewerkt als Photoshopper in de prof-afdeling van Spector, nu Smartphoto. Dit was, voor mij, de ideale kans om Photoshop ten volle onder de knie te krijgen en daar heb ik enorm veel werkervaring opgedaan.

Van 2007 tot 2014 werkte ik bij 'Foto Wilga' te Dendermonde als photoshopper. Daar deed ik vooral het digitaal samenstellen van trouwalbums, ontwerpen van communiekaartjes, geboortekaartjes, trouwaankondigingen en dergelijke.

Sinds 1999 werk ik als zelfstandig fotograaf in bijberoep. Ik maak reportages, zowel particulier als voor bedrijven. Voor collega-fotografen verzorg ik digitale verwerkingen van o.a. trouwalbums, geboortekaartjes etc.

Ondertussen combineer ik het lesgeven met mijn passie. Sinds 2015 geef ik lessen Adobe Photoshop Elements en Adobe Lightroom.

Fotografie blijft mijn passie!

Heb je een leuk of origineel idee? Of wil je gewoon een toffe foto van jezelf met jouw gezin of met jouw hele familie? Mail mij gerust. Ik maak er vast en zeker iets moois van.

Samen bespreken we de gepaste oplossing voor je fotoshoot, of dit nu een kleine sessie is of een heel groot huwelijksfeest, iedereen wordt gelijk behandeld.

Voor vragen of verdere inlichtingen neem gewoon contact met mij op. Ik help je heel graag verder.

Groetjes

Isabel